Ervaringen

Tineke (verloskundige): Ik was erg blij met jou die nacht, vooral ook omdat ik gelijk weer door moest naar een andere barende. Ik vond het prettig met je samen te werken en hoop je ook vaker te treffen!

Chantal: Een geboorteverhaal gaat een leven lang mee. Dankzij jouw warme, humorvolle, oprechte en niet aflatende steun kunnen we een verhaal vertellen waar we trots op zijn. Je was en bent een rots in de branding!

Josh: Thank you for your strong and steady role in the birth of our second son. He is a very happy little boy and I’m certain that your relaxed presence contributed to our and thus his temperament.

Maaike: Bedankt voor het geven van de HypnoBirthing herhaling en het goede luisteren. Het heeft mij zeker verder gebracht en dat komt ook omdat jij je opent voor gesprek. Vanuit mijn hart, dank je wel en blijf wie je bent!

Bart: Dank je wel voor je steun, je aanmoediging, je warme kruiken en je warmte!

Marijke: Dankjewel voor het fijne en mooie geboorteverslag! Ik heb het al ongeveer 517 keer gelezen…  Wat was het een prachtige (en af en toe ook moeilijke) gebeurtenis! En wat heb ik het goed gedaan. Het staat vast dat ik nooit meer zonder doula (jou!) ga bevallen!

Ingrid: Je bracht ons liefde, geduld, steun, aanmoediging, kracht, uren achter elkaar. Wij zijn je zo dankbaar. Je was als een engel voor ons!
 
Yeliz: Ik zag erg op tegen de bevalling. Ik wist gewoon niet wat me te wachten stond. Het idee dat de verloskundige niet het hele proces bij me zou kunnen zijn, maakte me onzeker. Ik kon wel rekenen op de steun van mijn man en van mijn ouders. Mijn moeder en man waren ook geweldig. Maar ergens wist ik zeker dat het te pijnlijk voor hen zou zijn. Wat ik nodig had was iemand die mij alle moed insprak en het niet opgaf. Vanaf mijn eerste wee totdat onze dochter ter wereld kwam was je bij ons. We hebben samen gepuft, gehuild, gelachen. We hebben zelfs gesprekken gehad. Dertien uur lang bleef je me moed inspreken. Niet alleen mij, maar ook mijn man en mijn familie. Iedereen was onder de indruk van je inzet. Ik weet zeker dat het anders was gelopen als jij er niet was geweest. Misschien had ik het dan opgegeven. Ik ben je reuze dankbaar. En als jij dat ook wilt, wil ik dat je ook bij mijn tweede bevalling bent!

Emine: Het geboorteverslag is tot nu toe het mooiste cadeau dat wij hebben gekregen! Ik kreeg tranen in mijn ogen, omdat het zo mooi was gemaakt met al die foto’s en omdat het zo goed was geschreven. Dank je, Benita. Ik heb er geen woorden voor, zo blij ben ik met dit verslag!

Marga en Michel: Wij hebben Benita ervaren als onze steun en toeverlaat in een zeer moeilijke en emotionele periode. Het was onze eerste bevalling en we wisten niet wat ons te wachten stond. Doordat Benita ons erg goed op ons gemak kan laten voelen en door praktische tips tijdens de bevalling is het allemaal erg goed verlopen. Reken maar dat je een uitnodiging krijgt voor het eerste verjaardagspartijtje van onze dochter, Benita!

Marlena: Ik wil je graag bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Vooral dat je er was en elke minuut bij de bevalling voor me klaarstond. Ik weet nog dat ik zo geïrriteerd was toen jij rondliep met de camera. Alles en iedereen was irritant, en jij zo geduldig!!! Mijn zoon is het mooiste wat me is overkomen en dankzij jou heb ik dat moment nog vast op foto’s. Bedankt voor het geweldige verslag en de foto’s. Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet!

Lodewijk: Het was een mooie ervaring, die zonder jou ongetwijfeld anders was gelopen. Je bent voor mijn vrouw, maar ook voor mij erg belangrijk geweest in het hele proces. Dank!

Marike: Zo’n vrijblijvend eerste gesprek is fijn. Ik was ook blij met al die boeken die ik mocht lenen. En de dvd was ook erg goed. Maar je mag wel wat meer vragen, hoor! Zo vaak als wij elkaar gesproken en gezien hebben, zowel voor als na de bevalling, is je uurtarief omgerekend wel erg laag…

geboortefeest